Hírek

Új igazolásokkal erősített a Viktória

2012. január 26., 16:33

Négy új  játékos érkezett a Viktória-Trend Optika FC NB I-es listavezető női labdarúgócsapatához. A szombathelyiek három futballistát a megszűnt Győri Dózsa együttesétől, míg egyet a fővárosi Feminából igazoltak.

Új igazolásokkal erősített a Viktória

Jelentősen megerősödött a téli holtidényben a Viktória-Trend Optika FC kerete: a szombathelyiektől csupán Marsai Nikoletta távozott, ugyanakkor Horváth Lilla, Nagy Hedvig, Szórádi Nikolett és Jakab Réka személyében remek játékosok érkeztek Szombathelyre. A válogatott Jakab Rékának ugyan volt több ajánlata is, ám ő a vasiakat választotta.

Jakab Réka labdarúgó, Viktória-Trend Optika FC
Ez első sorban Markó Edina személyének köszönhető, aki megkeresett telefonon engem. Ő már régebben az U19-es válogatottban nagyon sokáig volt az edzőm. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon tisztelem. A lányok közül is nagyon sokat ismerek a válogatottból. Nagyon jó kapcsolatunk van, így nem volt nehéz a választás.

A kőkemény védő hírében álló Szórádi Nikolett korábban már szerepelt a Viktória csapatában. Szombathelyről Győrbe vezetett az útja, ám most visszatér a vasi megyeszékhely együttesébe.

Szórádi Nikolett labdarúgó, Viktória-Trend Optika FC
Nagyon jó érzésekkel jöttem vissza, ugyanis én itt nagyon jól éreztem magam. Nagyon jól beépültem akkor a csapatba. De aztán visszatértem győrbe, most viszont új reményekkel jövök.

A Viktória FC jelenleg vezeti az NB I-es bajnokságot, s a gárda áll még a Magyar Kupában is. A négy új igazolással mindkét versengésben az élen végezhet Iszak Gábor együttese.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
A keretünk még nem végleges, nagyon szeretném, ha nem lenne több távozónk, de ez benne van még a pakliban. Ha nem lesz, ezzel a kerettel mindenképpen szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Úgy gondolom, hogy erre hivatott is ez a társaság.

A szombathelyi csapat a márciusi bajnoki rajt előtt sorban játssza az előkészületi mérkőzéseket. A múlt héten Szlovákiában vendégeskedett a gárda, most vasárnap pedig Ausztriában lép pályára.