Hírek

Teniszező palánták tábora

2010. június 30., 16:05

Népszerűek az iskolai szünidő alatti sporttáborok. Az ovisoknak és általános iskolásoknak jelenleg a sportiskola tart tenisztábort, de napközis rendszerben a Haladásnál is teniszezhetnek a gyerekek.

Teniszező palánták tábora

A Haladás salakos pályáján gyakorolnak a kis teniszezők. Nekik két hét múlva szerveznek tábort, addig napközis rendszerben foglalkoznak velük. A sportiskolásokat és a teniszt kedvelő gyerekeket a hagyományos sportligeti tenisztáborban várják. Van, aki évek óta visszatérő táborlakó.

Bakon Csanád

"Kettő éve teniszezek. Tavaly nem volt olyan jó a tábor, mint most. Akkor még nem voltak barátaim, még nem szoktak velem játszani."

Szabó Donát

"Szünidő van, azt csinálom, amit akarok, most éppen edzőtáborban vagyunk."

A tenisztáborban nem csak a teniszről szól az élet. A napi négy óra teniszedzésen kívül vannak színes kiegészítő programok is.

Donázyné Krisztik Anikó - teniszedző, Sportiskola

"Nyolctól kilencig tenisz, aztán tízórai, utána legkülönbözőbb programok, ebéd, aztán programok a Kalandvárosban, illetve itt helyben, és délután 14-16 óráig vannak megint teniszedzések."

Az idei sportiskolai tenisztáborban a kiscsoportos ovisoktól a felső tagozatos általános iskolásokig több mint 30-an vesznek részt.