MNB - 2
MNB

Hírek

"Szombathely is a költségvetés vesztese lesz?" - MSZP sajtóközlemény

2010. december 06., 10:54

 

Eddig a pillanatig Puskás Tivadar, városunk polgármestere a kisujját sem mozdította Szombathelyért! A Fidesz-KDNP Vas megyei képviselői egy olyan módosító indítványt sem nyújtottak be a Magyar Köztársaság költségvetéséhez, amely városunkat érintő fejlesztést, beruházást célozna. Puskás új munkahelyekkel, élhetőbb várossal és a becsület jelszavával kampányolt. Úgy tűnik a Fidesz-KDNP képviselői becsapták a városlakókat, hiszen a Parlamentben támogatták az emberek nyugdíj-megtakarításainak ellopását, a jogállamiság és a sajtószabadság felszámolását. Becsapták, mert támogatják azokat az adótörvényeket, amelyekkel csak a magas keresetűek – mint Puskás Tivadar és Ágh Péter – járnak jól. Szégyenszemre, ígéreteik ellenére nem hogy több, hanem 200 millió forinttal kevesebb állami költségvetési forrást fog kapni városunk, mint idén!

 

Az MSZP kormánya folyamatosan figyelt városunkra, támogatták beruházásainkat, segítették közös céljaink elérését. Így indult el a 86-os gyorsforgalmi út építése, így kapott a város támogatást az Aréna Savaria megépítéséhez vagy a színház beruházáshoz. Arra kérjük a tavasszal megválasztott jobboldali országgyűlési képviselőket, tegyenek végre valamit városunkért, és ne csak a saját meggazdagodásukkal foglalkozzanak!

 

A Magyar Szocialista Párt október 26-i tiltakozó nagygyűlésén egy petíciót indított útjára, amellyel jelezni szeretnénk a kormánynak, hogy sokan vannak, akiknek nem tetszik az alkotmányosság rendjének felrúgása, a magántulajdon, a demokrácia és a jogállamiság elleni támadások. A szombathelyi szervezetünk tagjai elkezdték az aláírásgyűjtést, kérjük mindekit, aki egyetért a petícióval, támogassa aláírásával! Mutassuk meg, sokan vagyunk, akik féltjük Magyarországot!

 

MSZP Szombathelyi Szervezete