Hírek

Szezonzáró kézilabdás ünnepséget tartottak Szombathelyen

2012. június 25., 18:13

A rendezvényt a Haladás VSE, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft, valamint a Student Comfort Kézilabda Utánpótlás Központ közösen szervezte.

Szezonzáró kézilabdás ünnepséget tartottak Szombathelyen

A hármas együttműködés tökéletesen bevált. Ezt az eredmények fényesen bizonyították is. Emellett nagyon lényeges, hogy a sportolók körében  remek hangulat alakult ki: a legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki jól érzi magát csapatában.

A szezonzáró ünnepségen természetesen a sportolók vitték a prímet, de ott voltak a szüleik, testvéreik is. A rendezvényen megjelent a két utánpótlás műhely, valamint a Haladás VSE szinte valamennyi vezetője is. Rajtuk kívül a  Magyar Kézilabda Szövetség elöljárói közül is többen ellátogattak Szombathelyre, s elismerésüket fejezték ki az itt folyó munkával kapcsolatban.

Az ünnepség csúcspontja egyértelműen az a pillanat volt, amikor a kézilabdázók birtokba vehették az a két  darab kisbuszt, melyet a Haladás VSE, a Student Comfort, valamint a Szombathelyi Sportiskola összefogásával sikerült számukra megvásárolni.