Hírek

Szegeden is kikapott a Falco

2010. december 20., 15:45
A Falco az eddig lejátszott mérkőzésein csak a tabella első felében tanyázó csapatoktól szenvedett vereséget, az úgy nevezett kötelező mérkőzéseket viszont hozta.
Szegeden is kikapott a Falco

Az utóbbiak közé tartozott az újonc Szeged elleni találkozó is, azonban az első félidei minősíthetelen produkció miatt egy nem várt vereséget szenvedett Nikola Lazic csapata. Az első 20 percben szinte minden hazai dobás kisérlet a gyűrűben landolt, köztük Kiss Zsolt triplái is. Ez azt eredményezte, hogy tetemes, 20 pontos hátrányba kerültek a szombathelyiek a nagyszünet előtt. A második félidőben ugyan a keményebb védekezésnek köszönhetően egyre fogyott a távolság a két csapat között, de ez csak arra volt elég, hogy ne méretes zakóval távozzanak a sárga-feketék az újszegedi sportcsarnokból.

Szerdán, 19 órai kezdettel játsza idei utolsó mérkőzését a Falco. Az ellenfél azonban nem ígérkezik könnyű prédának, mert amióta Szrecsko Szekulovics átvette a pécsi csapat irányítását, azóta lényegesen eredményesebben szerepel a bajnokságban a baranyai alakulat. Egy estleges vereség viszont azt jelenthetné, hogy az alapszakasz felénél nem lenne ott a felsőházi rájátszást jelentő első nyolcban a szombathelyi csapat.