Hírek

Szabó Zsolt újra a Falco-ban

2011. június 30., 16:49

Visszatért nevelőegyesülétébe Szabó Zsolt. A válogatott erőcsatárral két esztendőre szóló szerződést kötöttek a sárga-feketék.

Szabó Zsolt újra a Falco-ban

Szabó Zsolt négy esztendővel ezelőtt fiatal tehetséges kosárlabdázóként távozott a Falco csapatából most pedig válogatott játékosként tér vissza nevelőegyüttesébe. A 25 esztendős erőcsatárral két szezonra szóló szerződést kötött a szombathelyi klub.

Szabó Zsolt játékos, Falco-SZOVA KC
Ugye én itt nevelkedtem, itt kezdtem el a pályafutásomat. Ugye négy évet más csapatban játszottam. Most visszatérek, úgy érzem hogy szeretettel fogadnak. Legalábbis nagyon remélem. Nagyon jó érzés újra itt játszani és újra itt lenni.


Szabó Zsoltot már korábban vissza akarta igazolni a Falco, ám akkor nem sikerült. A válogatott játékosra most is több csapat vadászott, sőt külföldi ajánlata is volt. Éppen ezért szerződésébe az kitétel  is belekerült, hogy külföldi ajánlat esetén július 20-áig távozhat a  sárga-feketéktől.

Gráczer György ügyvezető, Falco-SZOVA KC
Én úgy gondolom, hogy ez egy kitartó munka volt. Amikor még Kecskeméten játszott, már akkor is folytattunk vele tárgyalásokat, hogy visszahozzuk. Az elmúlt nyáron is tárgyaltunk vele, akkor nem sikerült. Dahát addig kell küzdeni, amíg meg nem valósul a kitűzött cél.


Szabó Zsolttal kiegészülve már kilenc magyar játékosa van a Falcónak. Az ügyvezető elmondása szerint két jó képességű  légióst akarnak még igazolni ahhoz, hogy nyugodtan vághassanak neki a 2011-2012-es szezonnak.