Hírek

Sajtóreggelit tartottak a civilek

2019. június 04., 15:13

Nincs időm olvasni - mondják sokan, erre igyekszik rácáfolni az az olvasásnépszerűsítő akció, amellyel az idei könyvhéten találkozhat a közönség. Erről is szó volt a keddi sajtóreggelin, ahol egy izgalmas táncgálát is ajánlottak a résztvevők.

Sajtóreggelit tartottak a civilek

Óriási sikert arattak az idei tánc világnapján a Movement Academy fiatal táncosai. A legifjabb közöttük 6 éves, a legidősebb elmúlt 18, mégis remek az összhang közöttük. A családias közösséget alkotó egyesület védjegye az a szemlélet, hogy minden tagjuk főszerepet kap, és megmutathatja magát a közönségnek - legközelebb egy jó hangulatú, mexikói stílusú előadáson.

Kokas Gergely - koreográfus, elnök, Movement Academy
“Szokásunkhoz híven, hatodik alkalommal rendezzük meg évadzáró gálánkat, ami június 12-én, szerdán 7 órakor lesz, és az MMIK ad neki otthont. Hiphop stílusban fog zajlani maga a gála, a gála felépítése négy blokkból fog állni, illetve egy intro és egy fellépőt fogunk fogadni.”

Erről is szó volt a júniusi civil sajtóreggelin, ahol elhangzott, hogy a gálára bárki vehet jegyet, a facebookon és a helyszínen is lehet érdeklődni.

Június 6-ától 20-áig minden korosztály számára kínál programot az idei, 90. ünnepi könyvhét, amely egy különlegességgel kezdődik.

Baráthné Molnár Mónika - igazgató, Berzsenyi Dániel Könyvtár
“Beck Zoli, A 30Y frontembere, és Háy János közös pódiumestje, ezt mindenkinek nagyon tudom ajánlani. Ők egy véletlen találkozás keretében kezdtek el gondolkozni, és létrehozták ezt az estet, amit hozzánk 6-án, délután 5 órakor hoznak a Berzsenyi könyvtárba. Amit még tudok javasolni, a könyvtár előtti téren, a 14-ei köszöntőnk, délután 3 órakor kezdődik.”

Idén tehát nem a Fő tér, hanem az Antall József tér a helyszín, ahol író-olvasó találkozók, könyvvásár és változatos gyerekprogramok is lesznek.