Hírek

Pásztor - Dokumentumfilm Miszori Zoltán esperes-főplébános életéről

2013. szeptember 02., 17:23

Pásztor címmel mutatták be Murai Gábor és Tóth Gergely alkotását szombaton a Savaria Moziban. A Miszori Zoltán esperes-főplébános életéről szóló dokumnetumfilm rendkívül sok érdeklődőt vonzott.

Pásztor - Dokumentumfilm Miszori Zoltán esperes-főplébános életéről

Rendkívüli pap volt - és rendkívüli ember-mondják sokan Miszori Zoltánról. A  Szombathelyen 2008 -tól esperesként szolgáló plébános annak idején az erdőmérnöki pálya helyett választotta a papi hivatást.

Márfi Gyula,veszprémi érsek
Olyan ember volt,aki rendkívül nagy hatással tudott lenne az emberekre,különösen a fiatalokra.Egy olyan korban,amikor az ifjúsági lelkipásztor sok nehézségbe ütközött.Kicsinyekre,

nagyobbakra,mindenkire hatással tudott lenni.

Kovács Vincéné
Én ilyen embert,akiből ennyire sugárzik a hit, még nem ismertem. Még nem találkoztam olyannal, aki minden porcikájával a fentiekre koncentrál.Ha valamit megköszöntünk neki,mindig azt mondta,ne nekem köszönjétek,hanem őneki.

Hívei és barátai,az őt ismerő és tisztelő emberek közül számosan eljöttek,hogy lássák a dokumentumfilmet,amelyet Tóth Gergely operatőr és Murai Gábor rendező készített.

Murai Gábor, rendező
Egy hírhozó jött, aki átutazó volt itt és a lelkek pásztora. És hagyott nekünk egy üzenetet, de ezt az üzenetet mindenkinek személyesen kell megkapnia,hogy ha a filmet megnézi.

Az üzenetet sokkal többen szeretnék hallani,mint ahány embernek módja volt erre ezen a hétvégén. A szervezők ezért szeptember 7-én újabb vetítést tartanak a látogatók kedvéért a Savaria Moziban.