Hírek

Pars újabb érme

2011. június 03., 16:31
Újabb éremmel gazdagította amúgy sem szegényes gyűjteményét Pars Krisztián. A Dobó SE kalapácsvetője egy ezüstöt hozott haza az Ostravában rendezett Golden-Spike viadalról.
Pars újabb érme

Határozottan rossz előjelekkel utazott el Pars Krisztián a csehországi Ostravába a nemzetközi szövetség kalapácsvető sorozatának harmadik állomására. A Dobó SE kitőnőségének a verseny előtti napokban kiújult egy korábbi gerincsérülése, valamint összeszedett egy lázzal járó megfázást is.


Pars Krisztián kalapácsvető, Dobó SE
Nagyon féltem, megmondom őszintén, mert volt olyan edzésem pénteken, hogy egy rossz mozdulat után alig tudtam kiegyenesedni. Én úgy éreztem, hogy a 80 méter is bennem volt, mert erőnlétileg nincs probléma. Csak hát a félsz, hogy hátha rosszul mozdulok és becsipődik a derekam és akkor vége, nem tudom tovább folytatni.
 
A 80 méter ugyan nem jött össze a szombathelyi atlétának, ám 79 méter 29 centiméteres teljesítményével így is ezüst érmet nyert az idei versenyévad eddigi legszínvonalasabb viadalán. A győzelmet az orosz világranglistavezető Alekszej Zagornij szerezte meg.


Németh Zsolt edző, Dobó SE
Azok után amilyen körülmények között Krisztián elutazott erre a versenyr, mind a helyezéssel, mind pedig a dobott méterrel elégedett vagyok.
 
Pihenésre, gyógyulásra azonban sem ideje, sem lehetősége nincs Pars Krisztiánnak, ugyanis a hét végén ismét dobókörbe kell lépnie, még pedig a Lengyelországban megrendezésre kerülő nemzetközi viadalon