Hírek

Pankár Tibor visszavonul?

2011. június 24., 18:10

A FALCO még nem kínált szerződést a következő idányre Pankár Tibornak, így több mint valószínű, hogy a 35 esztendős játékos abbahagyja  az aktív kosárlabdázást. A sporttól azonban nem szeretne eltávolodni: friss diplomáját hasznosítva sportpszicológusként képzeli el jövőjét.

Pankár Tibor visszavonul?

Pankár Tibor 17 szezonon át kosárlabdázott a Falco csapatában. Az 57-szeres válogatott játékos 35 esztendősen már nem feltétlenük a  pályán képzeli el jövőjét, bár már tárgyalt a sárga-feketék vezetőségével a jövőről.

Pankár Tibor kosárlabdázó
Egyszer kétszer, nem mondhatnám azt, hogy csak egyszer az edzővel és az ügyvezető igazgatóval is beszélgettem arról, hogy sportolóként hogyan és mennyire számítanak rám. Én úgy vettem ki a szavaikból, hogy elsődlegesen nem bennem gondolkodnak. Én úgy gondolom, hogy ez teljesen érthető a körülményeket és az én állapotomat -  már mint azt, hogy 35 éves vagyok-,  tekintve.

Pankár Tibor elmondása szerint a Falcón kívül más csapatban nem szívesen pattogtatna, így amennyiben a szombathelyiek nem tartanak igényt játékára, minden valószínűség szerint pontot tesz kosárlabdáspályafutása végére. A sporttól azonban nem szeretne elszakadni. A napokban szerzett pszichológusi diplomát, ezt felhasználva szeretne a sportban tevékenykedni. Az is felvetődött, hogy óriási tapasztalatát edzőként adná át, még pedig gyerekeket tanítva szeretett sportágára. Heteken belül kiderül, hogy a pályán vagy azon kívül folytatja életét a sportember.