Hírek

Ovisfocit rendeztek a Váci utcai Általános Iskolában

2011. november 21., 22:30

Hat szombathelyi óvoda, a Weöres Sándor, a Pipitér, a Mocorgó, a Barátság, a Hétszínvirág, valamint az Aréna vett részt azon a focitornán, melynek a Váci utcai Általános iskola adott otthont.

Ovisfocit rendeztek a Váci utcai Általános Iskolában

A megmérettetésen két hármas csoportban vetélkedtek a csapatok, majd pedig keresztbejátszás után dőltek el a helyezések. A mérkőzések kitűnő  hangulatban zajlottak, a futballistapalánták nagyon  élvezték a játékot.  A gyerkőcök remekül bántak a labdával, de a szavakkal azért még meggyűlt a bajuk., különösen, ha egy mikrofon is volt a közelben.  

A gyerekeket  nagyon sok  szülő is elkísérte a Váciba, így aztán szurkolásból sem volt hiány.

Valamennyi csapaton látszott, hogy alapos felkészülés előzte meg a tornát. Az apróságok mindent beleadta a játékba, akárcsak a velük meccselő edzők, óvónénik.

A foci mellett egy kis vendéglátásban is volt részük a gyerekeknek: az iskola ebédlőjében terített asztal várta őket. Az ízletes uzsonna mellett pedig egyéb játékokra is volt lehetőség: volt aki építőkockázott, volt aki rajzolt. Így aztán nem véletlen, hogy valamennyi ovis remekül érezte magát ezen a már hagyományosnak mondható sportdélutánon.