MNB - 2
MNB

Hírek

Öt szombathelyi olimpikon felkészüléséhez nyújt anyagi támogatást a Vasivíz Zrt.

2012. május 31., 17:28

Az ünnepélyes szerződéskötést  a cég központjában tartották.  A támogatott sportolók közül csak Pars Krisztián és Fazekas Róbert vett részt az eseményen, a többiek versenyek, edzőtáborok miatt nem lehettek ma jelen.

Öt szombathelyi olimpikon felkészüléséhez nyújt anyagi támogatást a Vasivíz Zrt.

Öt olimpikon, a kalapácsvető Pars Krisztián, a diszkoszvető Fazekas Róbert, a sakkozó Rapport Richárd, valamint a birkózó Ligeti Dániel és Hatos Gábor számára nyújt anyagi támogatást a Vasivíz Zrt. A szombathelyi önkormányzat egyik legnagyobb cége összesen négy és fél millió forinttal járul hozzá a sportolók felkészüléshez.

Dr. Kohut Viktor vezérigazgató, Vasivíz Zrt.
Természetesen ennek egy reklámértéke van. Igaz, hogy én nem láttam a sportolók mezeit, de itt egy közös célt, hazát kell képviselni. Természetesen az minden fórumon meg fog jelenni, hogy szombathelyi sportolók. Ez számunkra egy közös öröm és büszkeséggel tölt el. Lokálpatriótaként én is ezt az elvet vallom.

A Dobó SE kalpácsvetője, Pars Krisztián számára is sokat jelent a támogatás 60 nappal a londoni ötkarikás játékok kezdete előtt.

Pars Krisztián kalapácsvető, Dobó SE
Nagyon sokat jelent ez, hiszen van még előttem egy hosszabb edzőtábor, ahol eléggé nagy költségek merülnek fel és ezeket tudtjuk így helyre rakni. Mellette pedig az eddig belefektetett pénzeket az ember most visszakapja.

A Haladás VSE diszkoszvetője, Fazekas Róbert még nem tudja, mire költi az összeget.

Fazekas Róbert diszkoszvető, Haladás VSE
Minden sportoló számára aki segítséget kap, az egy nagy dolog a mai világban. Örömöt jelent. Hát ezekkel a támogatásokkal tudunk számolni. Ebből tudunk felkészülni, ebből tudunk húst venni a boltban, ebből tudunk elmenni edzőtáborba. Van helye.

Az ünnepi eseményre versenyek, edzőtáborok miatt három haladásos sportoló nem tudott eljönni. Nevükben Pintér Zoltán ügyvezető látta el kézjegyével a dokumentumokat, így ők is megkaphatják már a napokban a támgatási pénzeket.