Hírek

Önkéntes felújítás a Zrínyiben

2011. augusztus 18., 16:31

Önkéntes munkával a szülők újították fel a Zrínyi Ilona Általános Iskola egyik tantermét. Új színt kapott a helyiség, a napokban végzik el a takarítási munkákat. Az iskola költségvetéséből nem futotta volna erre, ezért a vezetőség örömmel fogadta a kezdeményezést.

Önkéntes felújítás a Zrínyiben

Összetolt padok, dekorációs elemek egymás hegyén-hátán - nagy munka folyik a Zrínyi iskola tantermében. A szülők vállalták, hogy felújítják a Rákóczi utcai épület egyik helyiségét, ahol a Rogerses 2.C osztály tanul. A terem halványlila színt kapott, lefestették a csöveket, megjavítják a kapcsolókat, konnektorokat, és kitakarítanak: port törölnek, ablakot, lambériát tisztítanak az önkéntesek, szülők és iskolai dolgozók közösen.

Kiss Gábor - igazgató, Zrínyi Ilona Általános Iskola
"Szülői kezdeményezés volt, szülői vállalkozás. Az utómunkákat végzik éppen, a festést egy szülő által finanszírozott vállalkozás vállalkozás végezte, ezúton is köszönjük neki."

Az elmúlt években több termet is szülői segítséggel újítottak fel, ezekre a munkákra a szűkös költségvetésből nem futotta volna. A szülők máshogyan is rendszeresen segítenek az iskolának: függönyt varrnak a termekbe, dekorációt készítenek, programokat szerveznek az osztályoknak, karácsonykor fenyőfát ajánlanak fel.