Hírek

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Neumann-kupát

2012. szeptember 24., 18:36

Idén négy szombathelyi  általános iskola küldött csapatott a megmérettetésre.

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Neumann-kupát

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Neumann-kupát, mely egyben Gulyás József labdarúgó emléktorna is. A rendezvényre ezúttal négy szombathelyi általános iskola, a Neumann, a Simon, a Gotthárd és a Váci küldött csapatokat.

Szalai László kuratóriumi elnök
...


A kispályás focitornán három korosztályban összesen 11 csapat lépett pályára. A Városligetben rendezett viadalon valamennyi játékos nagyon szívesen vett részt, ami nem véletlen, ugyanis egy remek időben megtartott, igen  jól szervezett sporteseményen szerepelhettek a gyerekek.

Mikos Tamás testnevelő,  Váci-iskola
...


A csapatok határozottan színvonalas, izgalmas mérkőzéseket játszottak. A gyerekek bebizonyították, hogy valamennyi iskolában még mindig a labdarúgás az egyik legnépszerűbb sportág. A viadalon a Neumann-iskola csapatai szerepeltek a legjobban: a második és a harmadik korcsoportban is ők nyertek. A legidősebbeknél viszont a Simon együttese végzett az első helyen.

Papp Bence labdarúgó, Simon-iskola
...


A rendezők elmondása szerint az egyre nehezülő gazdasági helyzet ellenére is már most megvan a jövő évi tornára az anyagi fedezet. Azaz egészen biztos, hogy 2013-ban is megrendezik a Neumann-kupát, mellyel  ismét Gulyás Józsefre emlékeznek majd.