Hírek

Nyíregyháza - Haladás 3:3

2010. május 20., 11:07
A 3-0-s vezetés sem volt elég a Haladásnak a győzelemhez. 3-3-as döntetlennel zárult Nyíregyházán a Spartacus elleni mérkőzés. Ezzel eldőlt, hogy a nyírségi gárda kiesett az NB I-ből.
Nyíregyháza - Haladás 3:3

Az NB I utolsó előtti fordulójában a Nyíregyházának nyernie kellett volna, hogy maradjon esélye a bennmaradásra. Támadott is, de a vezetést a Haladás szerezte meg. A 34. percben Simon Attila Simon Ádámhoz passzolt, aki mintegy 30 méterről a hálóba bombázott.

A 44. percben Halmosi végezte el a szögletet, a labda átkerült a  hosszú oldalra, ahonnan Simon Ádám ívelt középre és Simon Attila  fejesével lett 2-0.

A találkozó 61. percében már 3-0-ra vezetett a Haladás. A Halmosi buktatásáért megítélt büntetőt Molnár értékesítette. A hazaiak nem adták fel, és 5 perccel később, kezezés miatt 11-eshez jutottak. Bugerra biztosan lőtt a kapuba, ahogy a  71. és a 81. percben is. Az ő mesterhármasával alakult ki a 3-3-as végeredmény.

A meccs végéig hiába igyekezett a Nyíregyháza, nem sikerült győznie, így kiesett az NB I-ből. A Haladás jelenleg  a 8. helyen áll, 36 ponttal. Az utolsó fordulóban vasárnap, a Paks vendégeskedik Szombathelyen.