Hírek

Negyedik alkalommal rendezték meg a szombathelyi Tófürdőn a Víziparádét

2012. augusztus 23., 23:01

A program keretében ezúttal is a sportversenyek vitték a prímet, de emellett több színes szórakoztató műsor várta az érdeklődőket a strandon.

Negyedik alkalommal rendezték meg a szombathelyi Tófürdőn a Víziparádét

Idén ismét megrendezte a szombathelyi Tófürdőn a SZOVA Zrt. a nagy népszerűségnek örvendő Víziparádét. A programban ezúttal is nagyon sok sportverseny szerepelt. A vízirögbibe még az Aligátor sportegyesület vízilabdázói is beszálltak.

Kovács Zsolt vízilabdázó, Aligátor VUS
"Ez a rendezvény nekünk vízilabdázóknak nagyon tetszik, mert ilyenkor az úszás is könnyebben megy, mert vannak vendégek és vannak csinos lányok. És ezt mi értékelni tudjuk. Emellett kameráznak és szól a zene."

A sportversenyek közül az esernyős úszás, valamint a vízivágta volt a legnépszerűbb. Utóbbit a Nemzeti Vágta mintájára kizárólag a szombathelyi strandon rendeznek meg minden évben. A versenyzők között természetesen a gyerekek voltak többségben, de sok apuka is beszállt a játékba.

Varga Jenő főszervező
"Szerintem Szombathely vevő a sportra most, hogy olimpiai bajnokunk van. Ebbe most minden belefér. Ezt az évet kell nagyon meglovagolnia a városnak mind a diák-, a szabadidő-, és a versenysportban is. A gyerekeket kell ráébresztenünk, hogy közösen mozogni szülővel vagy anélkül, de érdemes."

Szurkoló bíztatták családtagjaikat, ismerőseiket. Emellett pedig sokan voltak kíváncsiak a különböző műsorszámokra is.

Pomper Mónika
"Nagyon jók itt ezek a programok a Tófürdőn. Jenci bá nagyon jó dolgokat hoz itt össze. A szépségkirálynő-választás nagyon jó volt. Most pedig várjuk nagyon a bűvész produkcióját."

Az egész délutánt betöltő programot Nagy Jonatán bűvész közel egyórás, főként gyermekeknek szóló műsora zárta. Akárcsak az egész rendezvény, ez is komoly közönségsikert aratott.