Hírek

Négybe kerülne az Admirál

2012. augusztus 24., 12:28

Hétfőn megkezdi a szereplést a 2012-2013-as szezonban az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A holtidényben történt változásokról, valamint a tervekről, célokról sajtótájékoztatón számoltak be a klub vezetői.

Négybe kerülne az Admirál

Az előző szezonban újoncként a hetedik helyen zárt az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata. A szombathelyiek kishíján a legjobb négy közé is bejutottak a bajnokságban. A hétfőn induló pontvadászattal kapcsolatban egyértelműen az előrelépést fogalmazták meg célként a klub vezetői.

Somfalvi Csaba szakosztályvezető, Admiral-HVSE
"Szeretnénk továbblépni. A tavalyi szezon jól sikerült, de a fokozatosság elve alapján idén úgy gondoljuk, hogy mind a bajnokságban, mind a kupában az első négybe szeretnénk kerülni. Ha a kupában ez sikerül, akkor szeretnénk esetleg a négyes döntőt itt rendezni Szombathelyen. Mindenképpen előre akarunk lépni."

A nyári holtidényben nem volt nagy mozgás a csapat keretében, de az kijelenthető, hogy a gárda erősödött. A tervezett munkát sikerült az új vezetőedző, Horváth Levente irányításával elvégezni, így optimistán várja mindenki az Admiral háza táján a bajnokság kezdetét.

Horváth Levente vezetőedző, Admiral-HVSE
"Heti két edzés volt betervezve, de ezt meg tudtuk toldani háromra. Plussz egy alkalmat vagy gyakorlással vagy edzőmeccsel tudtunk eltölteni. Minden adott a jó szerepléshez. Nagyon fontos lenne az első meccsen egy jó kezdés. Ez megadná az alaphangot és úgy gondolom, hogy képes a csapat arra, hogy az első hatban végezzen."

Az Admiral-Haladás VSE hétfőn 18 óra 15 perckor a bajnokság első fordulójában a Szeged csapatát fogadja az Aréna Savariában. A tervek szerint a mérkőzés kezdőrúgását az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián végzi majd el.