Hírek

MSZP az ajánlószelvényekről - sajtóközlemény

2010. augusztus 18., 14:12
A hétfői napon megkezdődött az önkormányzati választások ajánlószelvényeinek kézbesítése. A szombathelyiek két ajánlószelvényt találhatnak a borítékban. Egyik szelvénnyel a polgármesterjelöltet, a másik segítségével a képviselőjelöltet támogathatják.

Mivel a választásokig hátralévő időben a legtöbb háztartásba szeretnénk eljutni, ezért az elmúlt évektől eltérően idén az MSZP nem küld ki visszaküldhető válaszborítékot, hanem a jelöltek és kampánycsapatuk személyesen keresik fel a választóikat.

Az ajánlószelvények személyesen is leadhatók az MSZP szombathelyi irodájában (Berzsenyi tér 2/b); illetve telefonon is jelezhetik, ha elmehetünk érte (94/311-068).

A keddi napon Oroszvári Péter, a 4-es számú egyéni választókerület képviselőjelöltje összegyűjtötte a szükséges számú ajánlószelvényt. Ezt a választási irodán a mai napon leadtuk; várjuk a választási bizottság döntését. Ezzel a Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete és a Szombathelyi Szabadelvű Társas Kör Egyesület elsőként állított jelöltet Szombathelyen a 2010-es önkormányzati választásokra.

Szombathely, 2010. augusztus 18.