Hírek

Mentőövet nyújt a a Távhő azoknak, akik elmaradtak a számlák kifizetésével

2011. december 07., 16:57

Az akció lényege, hogy akik jövő év június 30-ig három részletben kifizetik a tartozásaikat, azoknak elengedik a késedelmi kamatot. A lehetőséggel azok az ügyfelek  élhetnek december 1-től jövő év január 31-ig, akiknek még szeptember 1-je előttről vannak tartozásaik.

Mentőövet nyújt a a Távhő azoknak, akik elmaradtak a számlák kifizetésével

Mentőöv a hátralékrendezéshez - olvasható a felirat a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. ügyfélszolgálatának ablakán. A szolgáltató ugyanis december1-től január végéig lehetőséget biztosít, hogy kamat- és díjmentes részletfizetéssel rendezzék tartozásaikat azok az ügyfeleik, akiknek szeptember 1-je előttről maradtak kifizetetlen számláik.

Kocsis Tóth Ildikó, ügyfélszolgálati vezető, Szobmathelyi Távhőszolgáltató Kft.
„Három részletben kell a tartozást kiegyenlíteni. Az első részletet a szerződésmegkötésekor kell kifizetni. A másik kettőt június 30-ig bármikor az ügyfélszolgálaton. És ezen időszak alatt újabb tartozást nem halmozhat fel az ügyfél, tehát a tárgyhavi számlákat fizetni kell."

Ezeket kell teljesíteni az ügyfélnek, hogy a szolgáltató elengedje a befizetett összegek kamatát. Mivel az akció nemrég indult, egyelőre kevesen hallottak róla.

Maruzsi Ferencné
„Akit én ismerek azok mind igyekeznek kifizetni és gondolom most majd élnek ezzel a lehetőséggel, mert ez egy nagyon jó dolog."

Szombathelyen 11 ezer lakásban szolgáltat a Távhő. Ez a Paragvári úti ház is távfűtéses. A házfelügyelő szerint itt sokaknak van tartozásuk.

Blaschek Istvánné
„Engem ez nem érint. Merthogy itt szerintem a 80%-a hátralékos a háznak. Gondolom ők kaptak róla értesítést."

A szolgáltató abban bízik, hogy minél több tartozással rendelkező ügyfelük él majd a lehetőséggel és keresi fel őket a Király utcai ügyfélszolgálaton.