Hírek

Megtartotta hagyományos éves közgyűlését a Vas Megyei Atlétikai Szövetség

2012. február 24., 16:54

A Megyeházán rendezett ünnepség keretében köszöntötték a 2011-es esztendőben komoly sikereket elért vasi atlétákat.

Megtartotta  hagyományos éves közgyűlését a Vas Megyei Atlétikai Szövetség

A 2011-es esztendő lezárásaként tartott közgyűlést a Vas Megyei Atlétikai Szövetség. Az ünnepség első részében értékelték a tavalyi év munkáját, gazdálkodását. Ezt követően  megválasztották azokat a küldötteket, akik a megyét képviselik majd az országos közgyűlésen. A program végén pedig a szakág legjobbjait köszöntötték.  

Dr. Vargyas Csaba elnök, Vas Megyei Atlétikai Szövetség
Úgy gondolom, hogy amióta én a Vas Megyei Atlétikai Szövetség elnöke vagyok, ilyen sikeres esztendőt még nem zártunk. Nagyon megnyugtató, hogy ebben a sok kitüntetettben rengeteg az utánpótlás korú versenyző, akiktől komoly nemzetközi eredményeket várhatunk a következő években.

A kitüntetettek sorát az edzőkkel, sportvezetőkkel nyították. Utánuk következtek a sportolók, akik közül természetesen az a Pars Krisztián kapta a legnagyobb tapsot, aki remekelt a tavalyi  évben. Második helyen végzett a vb-n és világranglistavezetőként zárta a versenyszezont.

Pars Krisztián kalapácsvető, Dobó SE
A dicsőséget, az eredményeket Vas megyének, Szombathelynek szállítom. A sportolóknak nagyon fontos ez az elismerés is. Nem csak az anyagi, hanem az, hogy elismerjék a szakágon belül, hogy ilyen eredményeket tudtam elérni.

A vasi szövetség vezetőinek nagy örömére három olyan egyesület is van a megyében, amelynek  versenyzői ott vannak a  nemzetközi elitben. A Dobó SE kalapácsvetői régóta a legjobbak közé tartoznak, de a Haladás VSE, valamint a Szombathelyi Egyetemi SE atlétái is egyre jobb eredményekkel hívják fel magukra a figyelmet. És ez az olimpia esztendejében feltétlenül bizakodásra adhat okot.