MNB
MNB - 2

Hírek

Még nem hagyták jóvá a repülőtéri projektet - a SIA-Port Kft. sajtóközleménye

2011. február 17., 10:15

Az elmúlt néhány hétben különböző hírek, vélekedések láttak napvilágot a váti és porpáci repülőtér beruházással kapcsolatban, ezek megkérdőjelezték, hogy megvalósul-e a repülőtér. Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk eloszlatni a felmerült kételyeket, mivel a döntéshozók részéről a projekt mindezidáig nem kapta meg a végleges jóváhagyást.

Még nem hagyták jóvá a repülőtéri projektet - a SIA-Port Kft. sajtóközleménye

Vállalkozásunk, a SIA-Port Kft. 2005. óta dolgozik a Vát-Porpáci nemzetközi légikikötő és az ahhoz kapcsolódó logisztikai központ létrehozásán, kizárólag saját finanszírozásban.
Az elmúlt hat évben rengeteg támogatást, biztatást kaptunk, mely segítette elkötelezettségünket és kitartásunkat.
Külön köszönet illeti a váti és a porpáci lakosokat, akik népszavazáson is támogatták a beruházást. Ugyanígy köszönjük a szombathelyi és Vas megyei közgyűlések és parlamenti képviselők egyhangú és folyamatos segítségét, törvénymódosításokban, a beruházás kiemelt státuszának elnyerésében.
Az előkészítés során folyamatosan igyekeztünk tájékoztatni a közvéleményt. Ebben a sajtó helyi képviselői maximális mértékben partnerek voltak.
Az elmúlt években mindent megtettünk a beruházás sikeréért, a SIA-Port Kft. azonban a lehetőségeinek határához ért, jelen pillanatban ennél többet nem tud tenni a repülőtéri projekt megvalósulásért.
Tisztelettel,
SIA-Port Kft.