MNB - 2
MNB

Hírek

Még mindig veretlen a Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata

2013. február 08., 17:37

Tizenkét forduló után is vezetik az NB II-Nyugati csoportjának küzdelmeit. A következő játéknapon megyei rangadót rendeznek: a Haladás VSE-SZOESE gárdájával meccselnek az akadémisták.

Még mindig veretlen a Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata

Veretlenül menetel a Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata a bajnokságban: Mucsi Péter együttese eddig mind a 12 mérkőzését megnyerte. Ez pedig azt jelenti, hogy az alapszakaszt már biztosan az első helyen zárják a szombathelyiek és jó esélyük van arra, hogy a rájátszást követően ismét harcba szálljanak majd az NB I-be jutásért.

Mucsi Péter vezetőedző, Vasi Sport Akadémia
"A csapat szerkezetében  egész jó teljesítményt tud nyújtani. Az ellenfelek nem rosszak, de nem jobbak nálunk. Közel azonos szinten vagyunk, picivel talán abban magasodunk ki, hogy jobban össze vagyunk szokva. Rutinosabb játékosokkal tudunk felállni, persze itt a fiatalokra is gondolok, mert kellő tapasztalatokkal rendelkeznek."

Szombaton nagy mérkőzés vár a Vasi Sport Akadémiára, ugyanis a gárda a városi riválissal, a Haladás VSE-SZOESE együttesével csap össze. A két  csapat őszi mérkőzését az akadémisták nyerték, így nem csoda, hogy az egyetemi sportcsarnokban 14 órakor kezdődő  derbit optimistán várják  Mucsi Péter tanítványai.

Kiss Brigitta röplabdázó, Vasi Sport Akadémia
"Ez mindig egy kicsit feszültséggel telibb illetve izgalmasabb mérkőzés, amikor két szombathelyi csapat csap össze egymással. Mi is úgy készülünk, hogy megmutassuk, hogy mi jobbak vagyunk náluk."

Betegségek, sérülések, munkahelyi elfoglaltságok miatt a Vasi Sport Akadémia 22-es keretéből csak 8-10  játékos tudott a héten az edzéseken részt venni. Ez nagyban nehezítette  a felkészülésüket a városi rangadóra, de ettől függetlenül zsinórban  13. győzelmükre készülnek.