Hírek

Médiafőzés tizedszer

2011. szeptember 19., 18:00

A Haladás csapata nyerte a hétvégi főzőversenyt a Múzeumfaluban. Marhapörkölttel főzték le a lábukról a zsűri tagjait. Ezúttal 10 csapat vett részt a jubileumi média főzőversenyen. A Szombathelyi Televízió különdíjat vihetett haza.

Médiafőzés tizedszer

Finom illatok lengték körül a Múzeumfalut szombaton délután. A bográcsokban ínycsiklandó ételek készültek. A Rádió Szombathely csapata például tejfölös, kolbászos lecsót készített. Számukra nagy előnyt jelentett, hogy nemcsak a lányok, hanem a fiúk is avatott ismerői a főzőtudománynak.

Majdnem mindennap főzök. De ezt végjátok ki, mert ez gáz. Mint egy háziasszony. Reggel lemegyek bevásárolni a piacra és megfőzőm.

Televíziónk csapata idén is mindent megtett, hogy ne csak finom, hanem sikert is hozó ételt készítsen. Az egyik ötletünk a pandúrleves volt, de más finomsággal is készültünk.

Tóth Imre
Ez csirke. Mézes, mustáros, kethupos pácban van érleve. Szerintem meg kell kóstolni.

A jó hangulatú főzésen a média csapatai mellett, pártok is résztvettek, de fakanalat ragadtak például a Halor együttes vagy a szimfonikus zenekar tagjai is. Az idei volt a jubileumi, 10. főzőverseny.

Komondi Péter, szervező
Az volt a cél, hogy a politkai pártok és a médiák, amelyek valljuk be a hétköznapokban nem ápolnak igazán jó viszonít, legyen oylan hely, ahol mindenki jól érzi magát, egymást. És azt hiszem ez bejött, én úgy érzem.

Különleges marhapörkölt receptjével a Haladás nyerte a versenyt. A Szombathelyi Televízió finomságait különdíjjal jutalmazta a zsűri.