Hírek

Mától megszűnik az 55 évüket betöltöttek 20 százalékos vasúti kedvezménye

2011. július 01., 14:04

Változik a MÁV-START Zrt. érvényben lévő díjszabása, megszűnik az 55 évüket betöltöttek 20 százalékos, életkorhoz kötött kedvezménye. Július elsejétől a 20 százalékkal csökkentett, üzletpolitikai kedvezményű jegy már nem váltható.

Az eddig elővételben megváltott, kedvezményes menetjegyek az érvénytartamon belüli utazásra még felhasználhatók, míg az érvénytartam megjelölése nélkül megvásárolt, kedvezményes árú menetjegyek a pénztárakban kezelési költség nélkül visszaválthatók vagy a vonaton pótdíj felszámítása nélkül teljesárú menetjegyre kiegészíthetők.

Azoknak az utasoknak, aki heti vagy kétheti rendszerességgel utaznak vasúton, a START Klub kártyacsaládot ajánlja a MÁV-START Zrt, hiszen a START Klub család kártyái valamelyikének megvásárlásával fél vagy egy évre kedvezményesen vagy akár díjmentesen is lehet utazni a belföldi vonatokon. Egyes kártyákkal akár egész évben, jegyváltás nélkül is lehetséges vasúti utazás, akár magasabb minőségi osztályú, InterCity vonatokon is, rugalmasabb és kényelmesebb szolgáltatási színvonalakat igénybe véve.

A vasúttársaság elérhető kedvezményeiről továbbá a START Klub kártyák több, utazási igényekhez akár egyedileg is választható lehetőségeiről az utasok a www.mav-start.hu weboldalon tájékozódhatnak bővebben.

MÁV-START Zrt.