Hírek

Lorigo-s sikerek a korosztályos társastánc versenyen

2011. szeptember 02., 13:50

Jól szerepeltek a Lorigo Táncsport Egyesület párosai a Zánkán megrendezett korosztályos társastánc versenyen. A szombathelyi klubból három duó is döntőt táncolhatott.

Lorigo-s sikerek a korosztályos társastánc versenyen

Több mint félezer sportoló vett részt Magyarország egyik legrangosabb korosztályos táncversenyén Zánkán. A Lorigóból  a Szalai Máté-Laskovics Petra duó az ifik között, míg  a Letenyei Levente-Artner Petra és a Mölcs Martin-Csukovics Fatima páros a juniorok versengésében jutott döntőbe.

Lovas Henriette művészeti vezető, Lorigo TSE
Ha jól számolom 8-10 párosunk vett részt ezen a zánkai versenyen és összességében elégedett vagyok hiszen ez az egyik legnagyobb verseny országosan. Tehát a legtöbb páros ezen a versenyen indul el: 50-60 nevezett szokott egy-egy kategóriában indulni és ez nagyon nagynak számít itt Magyarországon.

A verseny egyik kellemes meglepetése volt a Mölcs Martin-Csukovics Fatima duó, amely a  juniorok latin táncában verekedte be magát a fináléba.

Csukovics Fatima versenyző, Lorigo TSE
Hatvan nevező volt, abból mi negyedikek lettünk. Nagyon örülök ennek az eredménynek, főleg amiatt, mert csak két hónapja táncolunk együtt.

A Lorigóban az utóbbi időben  sok párost  alakítottak át, sok volt a csere, mégis jó eredmények születtek.

Mölcs martin versenyző, Lorigo TSE
Elég sok edzésen részt vettünk, szinte mindegyiken. Már amikor először táncoltunk együtt, már akkor is látszott, hogy eléggé jól össze vagyunk hangolódva.

A Lorigo táncosai gőzerővel készülődnek az év egyik legfontosabb hazai megmérettetésére, az október 22-ei szombathelyi Isis-Dance-Kupára.