Hírek

Libamáj vagy zsíros kenyér? - MSZP sajtótájékoztató

2010. szeptember 13., 08:04
Felháborítónak tartja Oroszvári Péter szocialista képviselőjelölt, hogy miközben a SZOVA ZRt. vezetősége a központban dolgozó munkatársainak csapatépítő tréninget szervezett, addig a fizikai dolgozóknak lerobbant gépeken kell dolgozniuk. Ezért a politikus zsíros kenyeret szeretett volna osztani a városgazdálkodásnál dolgozóknak a Jászai Mari utcában.
Libamáj vagy zsíros kenyér? - MSZP sajtótájékoztató

A képviselőjelölt szerint több mint 2 millió forintba került az a SZOVA által szervezett sümegi kirándulás, amelynek programjában lovas vadászat, az étlapon pedig libamáj is szerepelt. Oroszvári Péter elmondta: szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy az önkormányzati cég vezetése nem fordít elég figyelmet az eszközállomány frissítésére, ugyanakkor luxus kiadásokra talál forrást. A politikus egy kosár zsíroskenyérrel akarta megkínálni a fizikai dolgozókat, azonban a biztonsági szolgálat nem engedte be őt a telephelyre.

A képviselőjelölt meghívta a csütörtöki közgyűlésre Németh Gábor vezérigazgatót, hogy a plénum előtt számoljon be a csapatépítő tréning eredményeiről.

Bosszúhadjárat folyik ellene a hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentése okán - így kommentálta a sajtótájékoztatón elhangzottakat Németh Gábor, a SZOVA Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: nem érti, miért kell ekkora ügyet csinálni a munkatársaknak szervezett tréning miatt, miközben a SZOVA előző vezetése ennél nyolcszor nagyobb összeget költött hasonló célra.