Hírek

Lazic marad a Falco edzője

2010. május 04., 15:37
A következő idényben is Nikola Lazic irányítja majd a Falco kosárlabda csapatát, sikerült ugyanis megegyeznie a klubbal. Amennyiben a 2010-2011-es szezon után mindkét fél elégedett lesz az eredménnyel, újabb egy évvel meghosszabbodik a szerződés. Ez azt jelenti, hogy a szerb tréner hosszabb távon gondolkodhat az új csapat kialakításánál.
Lazic marad a Falco edzője


Vezetők, tulajdonosok és nem utolsó sorban a szurkolók megelégedésére végezte munkáját a csapatot idényközben átvevő Nikola Lazic. A legjobb nyolcba kerüléssel és a Magyar Kupában elért ezüstéremmel a tréner bizonyította, hogy érdemes vele hosszabb távon is számolni. A tárgyalások már néhány héttel korábban elkezdődtek és hétfőn a végleges megállapodást is aláírták a felek.

Nikola Lazic május 10-én visszatér Szombathelyre és edzéseket tart a magyar játékosoknak, köztük azoknak a fiatal kosarasoknak, akiket beépíthetőnek tart a jövőben. Az új csapat kialakítása az elkövetkezendő hetek feladata lesz. Az viszont már eldőlt, hogy jövőre nem lesz a Falco játékosa Krasznai Tibor, Kricsi László és Horti Bálint.