MNB - 2
MNB

Hírek

Kupamérkőzés élőben

2010. április 15., 16:10
Az elmúlt két évben Szombathely adott otthont a kosárlabda Magyar Kupa döntőjének. Idén Székesfehérváron méri össze tudását a négy csapat. A Szombathelyi Televízió azt tervezi, hogy ugyan az internet segítségével, de ezúttal már a tévékészülékeken láthatják a nézők a Falco mérkőzéseit.
Kupamérkőzés élőben

A bajnoki szezonban már sikeresen debütált az internetes on-line adás, a Falco idegenbeli bajnoki és kupamérkőzéseit a Szombathelyi Televízió honlapján élőben láthatták a nézők. Mivel fokozott érdekődés kíséri a szombathelyi csapat kupaszereplését, ezért egy újszerű adás elindításával próbálkozik televíziónk. Egy berendezés megvásárlásával most már adottak a feltételek ahhoz, hogy élőben közvetítsünk Fehérvárról.

Pénteken 19 óra 30 perctől a Falco-Sopron mérkőzést, szombaton 13 óra 30-tól pedig, amennyiben a Falco érdekelt lesz, a bronzmérkőzést láthatják a nézők. Az adás természetesen az interneten is látható lesz, ezúttal azonban nem az on-line, hanem az élő adás gombra kell kattintaniuk az érdeklődőknek.