MNB - 2
MNB

Hírek

Körmend - Falco kosárrangadó

2010. március 05., 17:35
Vasi rangadó lesz holnap 6 órakor Körmenden a férfi kosárlabda bajnokságban. A utolsó hat mérkőzését sorozatban megnyerő hazai gárda az esélyese a találkozónak, de a megyei rangadó eredménye nem mindig az előzetes elvárások szerint szokott alakulni.
Körmend - Falco kosárrangadó

A körmendiek a hétközben pótolták az elmaradt meccsüket a Kaposvár ellen és 7 ponttal bizonyultak jobbnak a somogyi gárdánál. Sabáli Balázs, a körmendiek mestere ezért elsősorban  csapata frissen tartását tarja a legfontosabbnak. Szerinte az edzőváltás után az utóbbi évek legjobban védekező Falcoja ellen kell felvenniük a küzdelmet és a saját játékukat játszva szeretnék otthon tartani a két pontot.

A Falco egész héten a Körmend elleni rangadóra készült, sajnos az egyik edzésen egy sajnálatos sérülés történt. Szanati Mátyás részleges bokaszalag szakadást szenvedett, így ő több hetet lesz kénytelen kihagyni. Nikola Lazics azt várja csapatától, hogy ezúttal 40 percen keresztül képesek lesznek a játékra kocentrálni a sárga-feketék. A két csapat jelenlegi helyezésétől függetlenül bízik abban, hogy meglepetést okozhat a Falco Körmenden holnap délután.