Hírek

Kiütéses Viktória siker

2011. augusztus 29., 16:56

Ismét gólzáporos győzelmet aratott a Viktória FC: a szombathelyiek a Nagypáli csapatát verték 8:1-re a Király Sportlétesítményben.

Kiütéses Viktória siker

Az  élvonalbeli női labdarúgó bajnokság éllovasa fogadta a hetedik helyezettet, azaz Viktória Trend Optika FC-Nagypáli mérkőzést rendeztek a Király Sportlétesítményben. Remekül kezdte a derbit a vasi gárda: Sipos Lilla találatával  már az ötödik  percben vezettek a vasiak. Meglepetésre a vendégek az első negyedóra végén Boda Patrícia góljával egyenlíteni tudtak. 1:1-es állás után viszont már  nem ismert  kegyelmet az új névadó szponzor által támogatott  szombathelyi gárda. A bomba formában játszó Sipos Lilla a 19. percben újfent vezetést szerzett, Nagy Dóra szép cselsorozat végén lőtt gólja pedig már 3:1-es  állást eredményezett. De ezzel még korántsem volt vége a Viktória gólfesztiváljának: Sipos Lilla a 36. percben harmadszor is mattolta az amúgy jól védő zala megyei cerberust, Mónok Esztert. Az első félidő hajrájában pedig még háromszor talált be Iszak Gábor együttese: előbb Megyeri Boglárka  lőtt szép gólt, majd Marsai Nikoletta bombázott elemi erővel a hálóba, végül pedig Rácz Zsófia szerezte meg szokásosnak mondható találatát, amivel be is állította a félidei 7:1-es eredményt. Fordulás után viszont már csak egyszer zörgették meg a hálót a szombathelyiek: Tóth Alexandra a derbi 90. percében talált be. 8:1-es sikerével a Viktória Trend Optika FC továbbra is 100 %-os teljesítménnyel áll a tabella élén.

A szombathelyi csapat a bajnokság negyedik fordulójában Győrben vendégszerepel, majd azt követően a Femina gárdáját fogadja.