Hírek

Kaposvár ellen kezd a Falco

2010. október 08., 13:19
Több hónapos szünet után szombat este ismét bajnoki pontokért játszik az idei szezonra alaposan átalakult Falco kosárlabda csapata. Kálmánék első ellenfele a Kaposvári KK együttese lesz az Aréna Savariában. A sérülések ellenére mindenki bízik a sikeres kezdésben.
Kaposvár ellen kezd a Falco


Hosszú felkészülésen van túl a Falco kosárlabda csapata, a kemény alapozást edzőmérkőzések sorozata követte. A 11 mérkőzésből 8-at megnyertek a sárga-feketék, miközben a legfontosabb feladat az volt Nikola Lazic vezetőedző számára, hogy beépítse az újonnan érkezett játékosokat. Az utolsó héten többen hiányoztak az edzésekről apróbb sérülés és betegségek miatt, de a holnapi rajtra szinte mindekire számíthat a tréner.

A szombathelyi kapitány úgy érzi, hogy még formálódik a csapat és jó néhány fordulónak el kell telnie ahhoz, hogy megmutathassák, mire is képesek valójában. A sárga-feketék számára kedvezően alakult a sorsolás, hiszen az első négy fordulóból hármat hazai környezetben játszhatnak. Igaz az ellenfelek nem lesznek könnyűek, hiszen a Kecskemét után következik idegenben az Albacomp, majd a vasi rangadó a Körmend együttese ellen.