Hírek

Kálmán László egyéni szponzorszerződése

2011. október 06., 19:30

A diszkoszvető Fazekas Róbert után a szombathelyi kosárlabdázó is egyéni szponzorációs szerződést kötött az egyik szombathelyi cég. A megállapodás részleteit sajtótájékoztató keretében ismertették a média munkatársaival.

Kálmán László egyéni szponzorszerződése

Bár a pontos összeget nem hozták nyilvánosságra, de tény, hogy a Falco KC csapatkapitánya a 2011-12-es szezon végéig havi lebontásban anyagi támogatást kap az egyik nagy vasi cégtől. A sárga-feketék költségvetését  jelentős mértékben csökkentették a szombaton induló bajnoki évadra, így ez a pénzügyi megállapodás jelentős mértékben járul hozzá ahhoz, hogy Kálmán László továbbra is a szombathelyi gárdában pattogtat.  

Kálmán László csapatkapitány, Falco-SZOVA KC
Nem az, hogy nem folytattam volna, hanem lehet, hogy nem itt képzeltem volna el a pályafutásomat, hanem Ausztriába mentem volna ki. DE hála istennek ez így csírájában el lett fojtva. De megfordult a fejemben, mivel annyival lett kevesebb a fizetésem, hogy elgondolkodtam azon, hogy inkább kimegyek Ausztriába.

A kiváló kosárlabdázó hátsérülése a napokban rendbe jött, így semmi akadálya annak, hogy pályára lépjen szombaton a Falco Pécs elleni szezonnyitóján. Kálmán László elmondása szerint amennyiben az első négy mérkőzésükből hármat megnyernek, reális  esély lehet arra, hogy lendületet kapva jó szezont fussanak. Ebbe minámálisan a legjobb nyolc közé jutás is beletartozik.