Hírek

Jól sikerült a nemzetközi tornaverseny Szombathelyen

2012. október 01., 17:47

Remekeltek a magyar versenyzők a hétvégén Szombathelyen megrendezett Thales Kupa IV. Magyar Grand Prix Nemzetközi Tornaverseny. 7 első helyet szereztek a két nap alatt. Főleg a nők, közülük is a hazai közönség előtt versenyző szombathelyi tornászok szerepeltek kiválóan.

Jól sikerült a nemzetközi tornaverseny Szombathelyen

Nyolc ország közel 50 tornásza szerepelt a hétvégi szombathelyi nemzetközi versenyen, de babér, igazán csak a magyaroknak termett. A szombati nyitó napon megrendezett egyéni összetett versenyben a férfiaknál Tálas Bence, a nőknél Csillag Tünde győzőtt. A szombathelyi tornásznő vasárnap, a szerenkénti döntőkben is folytatta a jó szereplést: előbb ugrásban győzte le ellenfeleit, majd talajon is a legjobbnak bizonyult. .

Csillag Tünde, tornász
...


Ugyancsak a nőknél, a felemás korláton és gerendán, a szintén szombathelyi, Jelencsics Dorina bizonyult a legjobbnak.  Emellett valamennyi szeren magyar második hely született. A férfiak nem fogtak ki ennyire jó napot. Első helyezést Rácz Attila tudott elérni, gyűrűn bemutatott gyakorlatával. Ezen kívül még két második és három harmadik helyezést értek el a magyar versenyzők.