Hírek

Jól játszottak a kézilabdás lányok

2013. szeptember 17., 11:25

A másodosztályú bajnokság második fordulójában a Haladás VSE női kézilabdacsapata 30:23 arányú győzelmet aratott hazai pályán a Mohácsi TE együttese ellen. A szombathelyiek két pontjukkal a tabella hatodik helyén állnak

Jól játszottak a kézilabdás lányok

Két, vereséggel kezdő együttes találkozott Szombathelyen az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság második körében. Ennek megfelelően mindkét gárda nagy elszántsággal, a javítás reményében lépett pályára. A találkozó első félideje  egyenlő erők küzdelmét hozta, egyik fél sem tudott jelentősebb vezetésre szert tenni. Térfélcserét követően viszont a vasi zöld-fehérek elléptek és végül teljesen megérdemelten nyerték meg 30:23 arányban a mérkőzést.

Debreczeni Luca kézilabdázó, Haladás VSE
"Az elején nagyon nehezen indult, még nem volt bemelegedve a csapat. Egyre ment az idő és egyre javult a támadásunk és a védekezésünk is. Hozzájött az is, hogy a kapusteljesítményünk is jobb volt. Így a végén nagyon összeszedetten tudtunk játszani már.”

A Haladás együttesének így két fordulót követően két bajnoki pontja van, melynek köszönhetően a tabella 6. helyét foglalják el Bölöni Roland tanítványai.

Bölöni Roland vezetőedző, Haladás VSE
“Én azt gondolom, hogy mindenképpen bíztató az eslő két forduló teljesítménye. A múlt héten is támadásban nagyon jól játszottunk. Védekezésben voltak problémáink illetve a kapusteljesítményünk volt olyan ami hozta sajnos a minimális különbségű vereséget. Viszont a második meccsen minden összeállt.”

A szombathelyi csapat a pontvadászat harmadik körében Győrbe látogat, ahol az  Audi ETO FC második gárdája ellen lép pályára. Jelenleg mindkét gárdának két pontja van, így egy izgalmas találkozó vár a vasiakra.