Hírek

Izgalmas meccsen egy pontot szerzett a Haladás VSE

2012. december 11., 17:45

Változatos, érdekes mérkőzés végén 5:5 arányú döntetlent játszott a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata az Aramis gárdájával. A szombathelyieknek a mérkőzés végén több meccslabdájuk is volt, ám azokat kihagyták, így kénytelenek megelégedni az 1 ponttal.

Izgalmas meccsen egy pontot szerzett a Haladás VSE

Két idegenbeli győzelem után az NB I-es futsalbajnokság 14. fordulójában az ötödik helyezett  Aramis gárdáját fogadta a hatodik pozíciót elfoglaló  Haladás VSE az Aréna Savariában. Rögtön a derbi elején vezetést szereztek a vasiak: Joó volt eredményes a 3. percben. A folytatásban  közel negyedórás gólcsend következett, majd a félidő végén alaposan felpörögtek az események: a hazaiak kétszer, míg a vendégek háromszor találtak be, így a szünetre 3:3-as döntetlennel vonultak a csapatok. Térfélcserét követően emberelőnybe került a Haladás, ennek ellenére az Aramis lőtt gólt: Roni fejezett be szép találattal egy kontrát. A szombathelyiek szerencsére nem estek kétségbe és Kottán révén a 24. percben egyenlítettek, majd pedig Czeglédi nagy bombájának köszönhetően ismét náluk volt az előny. A derbi hajrájban Horváth Levente 5:4-re vezető  együttese több meccslabdát is elhibázott, s ahogy lenni szokott, ezt az ellenfél megbűntette: a brazil Roni negyedik találatával beállította az 5:5-ös végeredményt.

Németh Krisztián labdarúgó, Haladás VSE
"Nem így szoktunk játszani. Idegenben amikor a bravúrokat hoztuk, máshogy álltunk hozzá a mérkőzéshez. Ez a hazai pálya valamiért nyomaszt bennünket az idei szezonban. De a szünetben az edzőnk hatással volt ránk és kicsit felpörgettük magunkat és a 2. félidőben megmutattuk az erőnket. 5:4-nél volt egy-két meccslabdánk,  de én azt gondolom, hogy egy jó Aramis ellen jó az egy pont. Én azért elégedett vagyok a látottakkal."

A Haladás VSE csapata a megszerzett 1 pont ellenére visszacsúszott a tabella hetedik helyére. A szombathelyiek pénteken 18 óra 30 perckor a Veszprém csapatának otthonában játsszák következő bajnoki mérkőzésüket.