Hírek

IV. alkalommal rendezték meg Szombathelyen az ISIS Dance Opent

2011. október 24., 23:00

Nem véletlenül nevezik Szombathelyt a tánc fővárosának, ugyanis a hétvégén ismét egy nagy szabású, remek rendezvénynek  adott otthont a vasi megyeszékhely.

IV. alkalommal rendezték meg Szombathelyen az ISIS Dance Opent

Az Agora-Művelődési és Sportházban egy napon két jelentős erőfelmérőt is megrendeztek: délelőtt a fiataloké volt a főszerep, míg délután a profik következtek az  ISIS Dance Open keretében.

Lovas Henriette művészeti vezető,  Lorigo Táncsport Egyesület


A rendező Lorigo Táncsport Egyesület élpárosa, a Gombkötő Balázs-Polgár Dalma duó  természetesen a délutáni programban lépett parkettre, még pedig a latin táncok versenyében.

Gombkötő Balázs-Polgár Dalma, Lorigo Táncsport Egyesület

A szombathelyi párosnak végül nem sikerült beverekednie magát a roppant erős mezőnyben a legjobb 12 közé, ám így sincs okuk a szomorkodásra, ugyanis jól táncoltak, mindent megtettek a siker érdekében. A szép számú nézőseregnek azért a verseny végén örülni is volt oka, ugyanis a latin táncokban az Andrea Silvestri-Váradi Martina duó diadalmaskodott. A IV. ISIS Dance Open egyerértelműen sikert aratott mind a szakmabeliek, mind pedig a nézők körében. Így aztán kíváncsian várjuk az ötödiket.