Hírek

Ismét egy fölényes Viktória siker

2011. november 15., 12:49

Az élvonalbeli női labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában ismét magabiztos győzelmet aratott a Viktória Trend Optika FC csapata. A szombathelyiek a Nagypáli otthonában diadalmaskodtak 6:0 arányban.

Ismét egy fölényes Viktória siker

A határozottan jó formában lévő, az utóbbi fordulókban figyelemre méltó eredményeket elérő  Nagypáli otthonában lépett pályára a Viktória FC csapata. Ennek ellenére már a találkozó 5. percében a hazaiak kapujában táncolt a labda Marsai Nikoletta jó 30 méterről elvégzett szabadrúgását követően. Negyedórával később viszont kishíján egyenlítettek a Zala megyeiek: Rózsás Rita  lépett ki teljesen egyedül a vasi védők közül, ám tiszta ziccerben hibázott. Ez a későbbiekben alaposan meg is bosszulta magát, ugyanis a félidő hajrájában kétszer is betaláltak Iszak Gábor tanítványai: előbb Sipos Lilla bólintott a kapuba Rácz Zsófia szöglete után, majd nem sokkal ezt követően Megyeri Boglárka lőtt közelről a hálóba. Így a Viktória megnyugtató, 3:0-ás vezetéssel vonulhatott a szünetre.

Fordulás után sem változott a játék képe: a Nagypáli átengedte a területet a vendégeknek, egyértelműen kontrákra rendezkedett be. Így viszont nehezebben boldogultak a vasiak is. A következő gólra egészen a 71. percig kellett várni. Ekkor Rácz Zsófia  harcolt ki büntetőt, melyet a csapatkapitány Tálosi Szabina magabiztosan értékesített. A játékrész végjátékában aztán megint jött a két Viktória-találat. Először Tóth Alexandra gurított a hálóba szép szóló után, majd pedig Rácz Zsófia adta meg a kegyelemdöfést.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória Trend Optika FC
Nem számítottam ilyen nagy arányú győzelemre. Egy kicsit tartottam a mérkőzéstől. Hála Istennek sikerült ezt a 6:0-ás eredményt produkálnunk.

A Viktória Trend Optika FC győzelmének köszönhetően továbbra is a legkevesebb pontot veszítette az egész mezőnyből. A szombathelyiek az utolsó idei fordulóban, november 27-én, a Győri Dózsa gárdáját fogadják a Király Sportlétesítményben.