Hírek

Indul a szezon a Viktória FC számára

2011. augusztus 05., 14:01

Az újonc Szeged elleni hazai mérkőzéssel megkezdi szereplését a 2011-12-es bajnoki szezonban a Viktória FC gárdája. Az NB I-es szombathelyi csapat szombaton 15 óra 30 perckor fogadja a Király Sportlétesítményben a Tisza-parti együttest.

Indul a szezon a Viktória FC számára

Nem sok változás történt a  nyári holtidényben a Viktória FC játékoskeretében. A távozók sorát  Eva Martinez, Szarvas Alexandra, valamint Pas Alexandra  alkotja, míg az érkezési oldalon csupán a volt feminás Papp Tamara szerepel. A bajnoki rajtra négy héten keresztül készült Iszak Gábor csapata.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória FC
 Markó Edinától egy kész csapatot vehettem át szinte. A távozók helyére kellett csak az új játékost beépíteni. Úgy gondolom, hogy elég volt  ez az idő. A sorsolásunk jónak mondható, mivel az elején nem azt mondom, hogy gyengébb, de feljutó csapatokkal játszunk.

A csapatoknál történt változásokat figyelembe véve minden valószínűség szerint a most rajtoló  pontvadászatban is az MTK és a Viktória FC pároscsatája várható. Mind a bajnokságban, mind pedig a Magyar Kupában is.

Tálosi  Szabina csapatkapitány, Viktória FC
Az előző bajnokságban sajnos már Pesten elszállt a bajnoki címünk, amikor 1:0-ra kikaptunk. Igazából minden meccsre maximálisan fel kell készülni. Ez az ami úgy gondolom, hogy döntő lehet. És a helyzeteinket ki kell használni, hiszen Pesten a helyzetkihasználásunkkal volt probléma.  Nagyobb különbség nem volt a két csapat között.

A nagy rivális MTK csapata az első fordulóban az Újpest gárdáját fogadja. A fővárosi kék-fehérek a bajnokság mellett a Bajnokok Ligája selejtezőjében is érdekeltek lesznek. Ez a kétfrontos harc mindenképpen a Viktória malmára hajthatja a vizet. Ehhez azonban győzelmek kellenek: legelőször is a Szeged ellen.