MNB
MNB - 2

Hírek

Hétfőn kezdődik a junior férfi vízilabda világbajnokság Szombathelyen

2013. augusztus 08., 18:07

Az uszodában tartják az edzéseket, a Tófürdőn a mérkőzéseket. A két létesítmény használatában korlátozások lesznek.

Hétfőn kezdődik a junior férfi vízilabda világbajnokság Szombathelyen

A torna még el sem kezdődött, de az uszodában már zajlik a felkészülés. Emiatt csütörtökön néhány óráig nem lehetett úszni a nagy medencében. Pénteken is délelőtt 10-től délig, valamint délután 4 és 6 óra között lesz edzés. Szombattól pedig  további korlátozásokra kell számítani.  

Kántás Zoltán - létesítményvezető,  Vasivíz Zrt.
A vízilabda bajnokság ideje alatt a közönségforgalom előtt be lesz zárva az uszoda. De keddtől péntekig, reggel 6 és 8 óra között a közönségforgalom részére megnyitjuk az uszodát.

A Termálfürdő ugyanakkor zavartalanul üzemel. A játékok ideje alatt a felnőttek a kedvezményes, délutáni belépővel jöhetnek egész nap.

A Tófürdőn játsszák majd a mérkőzéseket. Már építik a lelátókat. Az úszómedence szombatig a látogatóké. Vasárnap viszont már csak egy részén lehet majd úszni. Hétfőtől viszont sem ezt, sem a tanmedencét nem lehet használni.  

Kisörsi Ferenc - létesítményvezető, Tófürdő
Aki fürdőzni aka,r nem kell lemondania a fürdőzés élményeiről. A kalandmedence, a csúszdákat, a gyerekmedencét igénybetudja venni. Nyilván a belépőjegy megváltásával pluszba kapja a mérkőzések megtekintését. Aki csak a vízilabda mérkőzésekre akar kilátogatni, ők a Tófürdő parkoló felől tudják megközelíteni a rendezvényt.

Hétfőn, augusztus 12-én kezdődik a junior férfi vízilabda világbajnokság. 16 ország 350 sportolója vesz részt az utánpótláskorúak versenyén.