Hírek

Hazai pályán kapott ki a Haladás VSE futsal csapata

2013. január 08., 17:53

Egymás után másodszor szenvedett 4:1 arányú vereséget a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek ezúttal az Aréna Savariában kaptak ki ilyen arányban a Gödöllő együttesétől.

Hazai pályán kapott ki a Haladás VSE futsal csapata

Új néven, Swietelsky-Haladásként lépett pályára a Gödöllő elleni bajnoki találkozón az NB I-es szombathelyi férfi futsalcsapat. A pontvadászat 16. fordulójának mérkőzését a vendégek a 4., míg a hazaiak a 7. helyről várták. A két jó játékerőt képviselő gárda összecsapásának első félideje minden előzetes várakozást alulmúlt: a kapuk szinte alig forogtak veszélyben. A játékrész egyetlen találatára is 18 percet kellett várni. Ekkor Horváth Péter szerzett vezetést a szombathelyieknek. Fordulás után viszont alaposan felpörögtek az események, ennek azonban a vasiak látták kárát. A gödöllőiek a középkezdés után Nagy Roland góljával egyenlítettek, majd nem sokkal később Baranyai Pál megpattanó lövésével a vezetést is átvették. A zöld-fehéreknek a folytatásban sem volt szerencséjük. A 26. percben Németh Krisztiánról saját kapujába perdült a labda. A kegyelemdöfést Fehér Krisztián adta meg a 34. percben  a Haladásnak azzal, hogy a hálóba sodort egy jobb oldali beadást.  Így a Haladás gárdája a Veszprémben elszenvedett 4:1-es veresége után ismét ilyen arányban maradt alul.

Horváth Levente vezetőedző, Switetelsky-Haladás VSE
"4:1-es vereséget szenvedtünk úgy, hogy a Gödöllő hat kapura lövésből négyet gólra váltott. Nekünk körülbelül volt 30 lehetőségünk, ebből azt mondom 15 ziccer. Ebből egy gólt rúgtunk. Én azt mondom, hogy két mérkőzésen 80 perc alatt kétszer találtunk be, nem érdemeltünk pontot."

A szombathelyi futsalcsapatra sűrű program vár januárban. A vasiak még három bajnoki meccset játszanak ebben a hónapban, így bőven lesz alkalmuk a javításra.

Horváth Péter labdarúgó, Swietelsky-Haladás VSE
"Van javítási lehetőség. Ezt muszáj kijavítani. Megint itthon hazai pályán nem sikerült nyernünk sajnos. Csak a javításra szabad gondolni. Következő meccsen jövő hétfőn nyernünk kell."

A Swietelsky-Haladás VSE veresége ellenére továbbra is a tabella hetedik helyét foglalja el. A szombathelyiek legközelebb január 14-én hétfőn lépnek pályára a közvetlenül mögöttük álló Üllő FC Cső-Montage otthonában.