Hírek

Hat mérkőzésen 3 pontot szereztek a Haladás VSE korosztályos futsalcsapatai

2013. április 08., 18:29

Négy utánpótlás klub részvételével rendezték meg a regionális futsalbajnokság 10. fordulóját Szombathelyen.  U11-es és U13-as együttesek léptek pályára.

Hat mérkőzésen 3 pontot szereztek a Haladás VSE korosztályos futsalcsapatai

Szombathelyen, a Haladás VSE Rohonci úti munkacsarnokában rendezték meg a regionális futsalbajnokság 10. fordulóját. Az erőpróbára a vendéglátó klub mellett a Rába ETO, a Jánossomorja,  és a Nebuló hozta el U11-es, valamint U13-as csapatát. A fiatalabb korosztályban a vasiak  a győriektől 9:0-ra, a Jánossomorjától 7:1-re, míg a Nebulótól 5:0-ra kaptak ki, így 1:21-es gólaránnyal tudták le a fordulót Halmos Máté tanítványai.  A vereségek ellenére elmondtható, hogy a szombathelyi gyerekek az utóbbi időszakban sokat fejlődtek, kezdik elsajátítani a futsal taktikai, technikai  elemeit.

Az U13-as korosztályban már sokkal jobb eredményeket ért el a házigazda csapat. Horváth Péter legénysége a Jánossomorját nagy küzdelemben 3:2-re győzte le és a másik két meccsen is jól játszottak a vasi fiatalok. A RÁBA ETÓ-tól csupán 3:0-ra míg a Nebulótól 3:1-re kaptak ki. A Szombathelyen lejátszott valamennyi meccset népes szurkolótábor tekintette meg.
A regionális bajnokságban eddig mindkét szombathelyi utánpótlás csapat 24 mérkőzést játszott. A Haladás U13-as gárdájának 11, míg az U11-esnek 1 pontja van.