MNB
MNB - 2

Hírek

Halis klubkártya

2013. július 25., 10:41

Július 26-án kezdődik az NB I-es  labdarúgó-bajnokság 2013-2014-es szezonja. A Szombathelyi Haladás csapata a pontvadászat második fordulójában játssza majd első hazai mérkőzését, amikor is a bajnoki címvédő Győri ETO látogat a Rohonci útra. 

 

Halis klubkártya

Tavasszal adták át a Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionjának új beléptetőrendszerét, ez  a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági projektjének része. A telepített technikának köszönhetően kissé lelassult a szurkolók bejutása a nézőtérre. A hétvégén induló szezon második fordulójában, augusztus 3-án 19 órakor  a bajnoki címvédő Győri ETO szerepel majd Szombathelyen, így várhatóan ismét több ezren látogatnak ki a sportléstesítménybe. 

Szalayné Fehér Rita - titkárságvezető, Szombathelyi Haladás
“A tavalyi szezonban több száz bérletessel rendelkeztünk. Nagy szurkolótáborral rendelkezik a klub. Javasolnánk az idei szezonban, hogy aki teheti, váltson ki bérletet a könnyebb bejutás érdekében. A pénztáraknál így elkerülheti a tumultust.”

A szurkolók stadionokba történő bejutását meggyorsíthatja az a klubkártya is, mely gyakorlatilag minden más dokumentumot helyettesít, azaz egyszerűsíti a drukkerek azonosítását. 

Gyimesi Csaba - projektmenedzser, Szombathelyi Haladás
“Egy új elemmel egészült ki a rendszer, ez pedig a klubkártya. Amely azt tudja, hogy egyszeri megváltást követően a  szurkoló mind a Rohonci úton, mind pedig minden NB I-es stadionba gyorsabban jut be. Az adatait nem kell bediktálnia, hanem a rajta lévő vonalkód segítségével rögtön bekerül a rendszerbe a szurkoló adata.”

A Szombathelyi Haladásnál a szurkolók már beszerezhetik a következő szezonra szóló bérleteiket, valamint megcsináltathatják a klubkártyájukat is. Hétköznaponként 14 és 18 óra között az úgynevezett “vendégpénztárban” várják  a zöld-fehér  focibarátokat.