Hírek

Gálával ünnepelt a Szombathelyi Sportiskola 20 éves női tornaszakosztálya

2012. január 30., 17:07

Zsúfolásig megtelt a Haladás VSE munkacsarnoka pénteken este, ami nem is csoda, ugyanis 20. születésnapját ünnepelte a Szombathelyi Sportiskola női tornaszakosztálya. Az ünnepelt alaposan megadta a módját:  a jeles évfordulón nagyszabású, több órán át tartó  gálával szórakoztatták az egybegyűlteket.  Rácz Gábor és Vizer Erzsébet tanítványai közül mindenki szerepet kapott: a legkisebbektől kezdve az élversenyzőkig.

Gálával ünnepelt a Szombathelyi Sportiskola 20 éves női tornaszakosztálya

A kezdők természetesen a torna sport alapjait mutatták be a közönségnek.

A picit nagyobbak viszont  már jóval magabiztosabban mozogtak a szereken.

A két élversenyző, Csillag Tünde és Jelencsics Dorina  olyan produkciókkal rukkoltak ki, amelyekkel akár egy nagy viadalon  is éremesélyesek  lehetnének.

A  jeles alkalomra csodás koreográfiák is készültek, olyanok, amelyeket  szinte  lélegzetvisszafojtva figyelt a közönség.

Az egész gála alatt látszott, hogy a szakosztályon belül remek a hangulat: mind a tornászok, mind pedig az edzők élvezik a közös munkát.

Az ünnepi műsor előkészítéséből minden edző alaposan kivette a részét. Ez  nem is csoda, ugyanis mindannyiuk számára ugyanazt jelenti  a Szombathelyi Sportiskola tornaszakosztálya.

A nagyszabású gálaműsort közös énekléssel, zenéléssel  zárták az ünnepeltek.  Megmutatták, hogy nem csak a tornaszőnyegen, tornaszereken  mozognak otthonosan.