Hírek

Fehér Zoltán 3 évre a Halié

2012. július 26., 17:40

Három esztendőre szóló szerződést kötött Fehér Zoltánnal a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatát működtető kft. A futballista akár már pénteken pályára léphet új csapatában az Eger ellleni bajnoki nyitányon.

Fehér Zoltán 3 évre a Halié

Sajtótájékoztatón mutatták be a média képviselőinek a Szombathelyi Haladás frissen igazolt futballistáját, Fehér Zoltánt. A 31 esztendős labdarúgó Győrből igazolt a vasi zöld-fehérekhez és három esztendőre kötelezte el magát. A játékos akár belső védőként, akár középpályásként is szerepet kaphat majd új csapatában.

Fehér Zoltán labdarúgó, Szombathelyi Haladás
Az az igazság, hogy több ajánlatom is volt a nyár folyamán. Azért választottam a Haladást, mert egy jó csapat és igazán lehet itt célokért küzdeni, ami engem motívál is. Nem utolsó sorban pedig tudom, hogy nagyon jó nézőközönség, szurkolók vannak itt a városban és mindig sokan vannak itt kint a mérkőzéseken.

Ugyan az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, ám a Haladás vezetői nem igen terveznek már változtatást azon a kereten, amellyel holnap délután elkezdik a bajnokságot. A Rohonci útiak pénteken 17 órakor fogadják az újonc Eger gárdáját.

Tóth Miklós ügyvezető, Szombathelyi Haladás
Lehet az is, hogy már nem igazolunk játékost. Azt is  el kell, hogy mondjam, hogy ma és tegnap is beszéltem több NB I-es játékossal, akik képben vannak. Nyilván folyamatosan egyeztetünk Illés Bélával, Artner Tamással. Nagyjából azért lezártnak tekintjük az átigazolást. Úgy gondoljuk, hogy az erősítés jól sikerült.

A Haladás labdarúgói a sajtótájékoztató után csapatfotózáson vettek részt, melyen természetesen már zöld-fehérben fényképezkedett a két új szerzemény, a mai napon szerződtett Fehér Zoltán és a pár nappal korábban leigazolt Andorka Péter is.