Hírek

Falinaptár készül a Viktóriás lányokról

2012. február 17., 20:00

Hamarosan kézbe vehetjük a Viktória-Trend Optika FC női futballcsapatának 2012-es falinaptárát. A műtermi felvételek elkészítésének időpontjában egy kis ünnepséget is tartottak: a gárda négy tagja vehetett át elismerést egy női labdarúgással foglalkozó internetes portál muinkatársától.

Falinaptár készül a Viktóriás lányokról

A Viktória-Trend Optika FC női futballcsapatáról 2006-ban készült az első naptár. A nagy sikeren felbuzdulva idén ismét fotósoknak pózolnak a klub csinos játékosai.

Rácz Zsófia labdarúgó,Viktória-Trend Optika FC
Lassan már hagyománnyá válik nálunk a naptárkészítés. Idén már a harmadik naptárt készítjük el. Így a lányokkal meg tudjuk mutatni a nőies oldalunkat is. Én személy szerint szeretem, hogy ha meg tudom mutatni, ki tudok öltözni és  egy kis sink. Nemn úgy mint a pályán: összekötni a hajat, hajpánt satöbbi.  

A klub elöljárói több szempontot is figyelembe vettek, amikor ismét úgy döntöttek, hogy naptárt készítenek.

Markó Edina menedzser, Viktória-Trend Optika FC
Azon kívül, hogy szeretnénk bevételt is várni ettől a dologtól, ismerjük a jelen gazdasági helyzetet,  ami a sportban van. Tehát ez egy olyan bevételünk lenne, amire nagy szükségünk van. Más részt azt is szeretnénk megmutatni, hogy azon kívül, hogy ezek a lányok fociznak, nagyon is csinosak.

A műtermi fotózás alkalmából egy kis házi díjátadó ünnepséget is tartottak a Viktória csapatánal. Egy női labdarúgással foglalkozó internetes portál munkatársa adta át a szombathelyi focistáknak azokat a díjakat, melyeket a 2011-ben nyújtott teljesítményükkel érdemeltek ki.

Csepelyi Adrienn újságíró, Kötényblog
Kilenc kategóriánk volt és ebből négy kategóriában győzött Viktória játékos. Papp Eszter lett az év kapusa, Tálosi Szabina az év védője, Rácz Zsófia az év középpályása és Sipos Lilla lett az év támadójátékosa.

A tervek szerint a naptár már február végére készül el. A klub mintegy 1000 példányt készíttet, de ha úgy adódik, megoldják az utánnyomást is.