Hírek

Falco keret

2011. június 09., 14:55
Will Tamással, Jarosevits Róberttel valamit Harazin Tamással is szerződést hosszabbított a Falco KC. A sárga-feketéknek Kálmán Lászlóval és Nárai Bencével kiegészülve így már öt szerződtetett játékosuk van.
Falco keret

A vezetőedző, Bencze Tamás szerződtetése után felgyorsultak az események a Falco háza táján. Gráczer György ügyvezető sorra egyeztet azokkal a játékosokkal, akikre a szakvezető igényt tart. A tárgyalások pedig legtöbb esetben eredményre vezetnek. Így volt ez Jarosevits Róbert esetében is, akivel egyéves kontraktust kötött a sárga-fekete klub.

Jarosevits Róbert - játékos, Falco-SZOVA KC
Nem voltak hosszas tárgyalások. Miután lejárt a szerződésem, beszéltem az edzővel és úgy döntött, hogy a következő szezonban is a csapatban szeretne tudni. Aztán volt egy hónap szünet és utána sikerült is megegyezni Gyuri bácsival.
 
Jarosevits Róberten kívül Harazin Tamással is egy esztendőre szóló szerződést kötött a Falco. Will Tamást azonban egy plusz egy esztendőre kötötte magához a szombathelyi egylet, azaz a tehetséges bedobóra hosszabb távon is számítanak a Sugár útiak.


Will Tamás - játékos, Falco-SZOVA KC
Kosárlabdában érdemes hosszú távon gondolkodni mindenképpen. Főleg ha valaki a fiatalabb generációhoz tartozik. Én amikor tavaly nyáron visszajöttem a Falcóba nekem olyan célom volt, hogy ha lehet, akkor jó pár évig nem akarok innen elmenni.
 
A három játékos szerződtetésével természetesen nem ért véget a tárgyalások sorozata. Információink szerint több magyar kosarassal is közel a megegyezés, azaz napokon belül tovább bővülhet a Falco játékoskerete.