Hírek

Ezüstérmes pozícióban a SZOESE férfi kosárcsapata

2012. január 05., 16:33

Az igen előkelő második helyen áll jelenleg az NB II. Nyugati-csoportjában  a Szombathelyi Egyetemi SE férfi kosárlabdacsapata. A vasiak nyolc mérkőzésükből hetet megnyertek és csupán Pápán hagyták el vesztesen a pályát.

Ezüstérmes pozícióban a SZOESE férfi kosárcsapata

Minden előzetes várakozáson felül szerepel eddig a Szombathelyi Egyetemi SE férfi kosárcsapata a bajnokságban. Kéri Péter együttese sorra nyeri a mérkőzéseket és jelenleg  úgy tűnik, hogy akár még a feljutást is megcélozhatja a nagyon tehetséges fiatal játékosokból álló társaság.

Kéri Péter edző, SZOESE
Mivel idén a SZOESE is tudott pályázni a társasági adóból, így a csapat mondhatni jobb financiális helyzetbe került. Ezért felmerült az is, hogy amennyiben a szereplés jó lesz és a lehetőség meglesz rá, akkor az NB. I/B-be való feljutás is elképzelhető.

A gárda magját a Falco U-23-as keretéhez tartozó kosárlabdázók adják. Ezek a játékosok már hosszú esztendők óta együtt játszanak a sárga-feketéknél is, így aztán nem véletlen, hogy remek közösséget alkotnak.

Laki Ádám csapatkapitány, SZOESE
Idén ami fontos a csapaton belül, az a csapatszellem, hiszen ennek köszönhető az összes győzelmünk. Annak ellenére, hogy kikaptunk Pápán úgy gondolom, hogy ott is csapatként játszottunk és jól játszottunk. Nem lehet mindig győzni, bár ez a cél számunkra.

A gárda sorsolása nagyon jónak mondható, ugyanis az összes jelentősebb ellenfelükkel hazai pályán játszanak majd tavasszal. Többek között  azzal a Pápával is, amelytől eddigi egyetlen vereségét szenvedte el a tabella második helyén álló szombathelyi csapat.