Hírek

Erős emberek vetélkedése a Joskar-Ola Napokon

2011. szeptember 05., 17:23

Több éves szünet után visszatértek az erős emberek a Joskar-Ola napok programjába. Ezúttal országos tartó bajnokságot rendeztek a szombathelyi lakótelepen:  nyolc izomember öt versenyszámban mérte össze tudását, felkészültségét. A rendkívül látványos erőfelmérőt óriási érdeklődés kísérte, ami részben annak volt köszönhető, hogy Gadó András személyében hazai indulója is volt a bajnokságnak.  A Galaxy Fitness SE sportolója végül a mosonmagyaróvári Németh Róbert és a jánossomorjai Vinkler Ádám mögött a harmadik helyen zárt.

Erős emberek vetélkedése a Joskar-Ola Napokon
A  szervezők több meglepetést is tartogattak a nézők és a sportolók  számára. Volt olyan versenyszám, amelyben olyan komoly súlyokat kellett volna megtartaniuk az izomkolosszusoknak, amelyeket még ők sem  tudtak valamennyien megmozdítani. Ettől függetlenül izgalmas, színvonalas versenyt láthattak a szurkolók.

Gadó András versenyző, Galaxy Fitness SE

Kránitz Gábor versenybíró

Az erőfelmérő sikerén felbuzdulva a szervezők már döntöttek is a folytatásról, azaz a 14. Joskar-ola napokra is ellátogatnak az erős emberek és ismét megküzdenek egymással, s természetesen a súlyokkal is.