Hírek

Elkezdte a Viktória is

2012. július 13., 17:14

Megkezdte a felkészülést a 2012-2013-as szezonra a Viktória-Trend Optika FC női labdarúgócsapata. A klubtól valószínűleg távozik egyik legjobb játékosa, a válogatott Rácz Zsófia.

Elkezdte a Viktória is

Csütörtökön 12 játékosnak tartott foglalkozást Iszak Gábor, a Viktória csapatának vezetőedzője. A tréningről hiányzott a németországi próbajátékon lévő Rácz Zsófia, valamint a győri kontingens, azaz Nagy Hedvig, Szórádi Nikolett és  Jakab Réka, valamint az új igazolás, Szalkai Rita.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
Úgy tudom, hogy a Rácz Zsófia távozni fog a csapattól. Neki Bundesliga ajánlata van és úgy gondolom, hogy ő el fog menni a csapattól. Remélem, hogy a győri különítmény marad és akkor nagyjából ugyanazzal a kerettel tudjuk megkezdeni a bajnokságot. Igazolásunk  van a Szalkai Rita személyében.

A szombathelyi gárda játékosai egy hónapos szünet után kezdhették el a felkészülést az őszi szezonra. Ez alól a csapat válogatott játékosai jelentenek kivételt, akik az Európa-bajnoki selejtezők miatt alig két hetet pihenhettek csak.

Sipos Lilla labdarúgó, Viktória-Trend Optika FC
Kezdődik a felkészülés, új reményekkelaz új bajnokságra. Kb 2 hetünk volt feltöltődni, feldolgozni a múltban történteket. Kicsit össze is ült a csapat, úgy érzem, hogy meg tudtuk beszélni a problémákat a csapatvezetőkkel és a csapattársaimmal egyaránt. Én nagyon bízom benne, hogy a felkészülésünk nagyon jól sikerül.

A Viktória csapata az edzések mellett természetesen felkészülési mérkőzéseket is játszik majd. A tervek szerint július 23-án Varasdon az Egyesült Államok U17-es válogatottja ellen lép majd pályára Iszak Gábor együttese.