Hírek

Elkezdte a felkészülést a Viktória is

2012. január 13., 19:21

Már készül a tavaszi szezonra a Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyi gárda a jövő héten már edzőmérkőzést is játszik a szlovák listavezető Slovan Bratislava gárdájával.

Elkezdte a felkészülést a Viktória is

Valamivel több mint egy hónapos téli szünet után álltak ismét munkába a Viktória FC futballistái. A tavaszi rajtra napi egy edzéssel készül a tabella élén álló szombathelyi együttes. A labdarúgók  párhuzamosan teremben és szabadban is tréningeznek.

Tálosi Szabina csapatkapitány, Viktória-Trend Optika FC
Én úgy gondolom, hogy ezt már mindenki várta. Azért két-három hét pihenő után az ember úgy van már, hogy hiányzik neki a mozgás. Főleg hogyha gyakorlatilag az egész évet ez tölti ki nekünk. Tehát nekem is azért már hiányzott, jó volt már jönni és kicsit mozogni.

A Viktória FC keretében történtek változások. A védő Marsai Nikoletta a szlovák Érsekújvár gárdájában folytatja pályafutását. Ugyanakkor több komoly erősítést jelentő játékos  is érkezhet a napokban a csapathoz.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
Általában az edzéseken egy 15-16 fős kerettel tudunk dolgozni. Úgy néz ki, hogy tudunk erősíteni. Ennek örülök, mert lesz verseny a csapatba kerülésért. Egyelőre a neveket még nem mondanám, bár az edzéseke már itt voltak a játékosok.  Én úgy gondolom, hogy erősödni fog a keretünk annak ellenére, hogy egy játékosunk távozott Szlovákiába.

A szombathelyi csapat az edzések mellett felkészülési mérkőzéseket is játszik, még pedig erős együttesekkel. Az első találkozót január 22-én rendezik, melyen az ellenfél a szlovák listavezető Slovan Bratislava lesz majd.